Elevheste

Sallingsund Hesteklub ejer pt 4 heste og derudover låner vi en gang imellem et par stykker, afhængig af behovet.
Alle vores heste er valgt ud fra deres rolige og fornuftige væsen. De er dog dyr og skal behandles ud fra dette med fornuftig hensyn. Hestenes dressurmæssige kvalifikationer omfatter den generelle grundridning.

Klubbens heste er ikke springheste, men kan hjælpe eleverne med de grundlæggende færdigheder inden for spring.

Ingen af klubbens heste har unoder, hverken i boks, på fold eller på staldgang. Men de er dyr, og kan have en dårlig dag.

Vores elevheste

Maluk

Maluk er en rigtig Charmetrold. Han elsker at stå i stalden og blive striglet og nusset. Han er en sød pony at ride, han går nemt til bidet og elsker ponygames og en springtur på banen. Maluk er en stærk lille pony der kan bære en lille voksen ved behov.

Winnie

Winnie er en smart lille dressur pony. Hun har deltaget i en del stævner i sit liv. Hun kan flere svære dressurøvelser, som hun gerne lære videre til eleverne. Winnie er en rigtig sød og stabil pony, der er god til at læse sin rytter.

Diamond

Diamond er en smart pony med hjertet på rette sted. Hun elsker at blive striglet i timevis. Hun har sin grundridning i orden i dressuren og er opmærksom på sine ryttere. Dimond er en stærk pony der kan bære en voksen uden problemer.

Bibi

Bibi er vores nyeste pony. bibi er en lille sød pony der elsker at blive nusset om.

Seneste info:

  • Der er opdatertet referater


  • Banekort priser er blevet ændret


    Se under priser.
    Prisændringerne træder i kraft 1/8-20